Schilderen op doek en aan een èchte schildersezel!

WAT JE ZAL ONTDEKKEN OP DEZE PAGINA:

⬇︎ Geen artistieke ervaring nodig

⬇︎ We voorzien een cadeautjesmoment

⬇︎ Hoe we te werk gaan

Jouw oogappel aan de schildersezel? Een ideaal moment voor een prachtige foto

🕒  3 MIN LEESTIJD

Weet je nog dat je vroeger een èchte schildersdoek enkel voor volwassenen was?

Wel, bij ons staan échte doeken op schildersezels klaar en mag je als kind volop experimenteren met verf. Samen creëren we de meest ongelooflijke schilderijen en ontdek je de magische wereld van kunst.

Wist je dat artistieke ervaringen een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling bij kinderen? Ze krijgen meer zelfvertrouwen, leren zich beter concentreren en daarbovenop werkt het ontspannend. Dat in combinatie met een feestelijk moment zorgt dat ze even een dagje weg kunnen zijn van hun drukke leven tijdens de schoolweken. Een schildersdoeken bekladden en volledig opgaan in je fantasie … Dat is weer even echt kind zijn, daar worden we toch allemaal gelukkig van, niet? 


Marianne Vanderwege

—  mama van drie

Nena, de mama’s zijn nog volop heen en weer aan het sturen in de whatsappgroep. Super geslaagd feestje!

Aangezien je bij ons absoluut geen artistieke ervaring nodig hebt, aangezien niets goed of fout is kunnen de kinderen zich volledig creatief uiten. Want het creëren van kunst op jonge leeftijd brengt een gevoel van iets bereikt te hebben teweeg. Het zelfvertrouwen van elk kind krijgt een boost waardoor er niet enkel een 'ik-kan-het gevoel' ontstaat, maar ze zich ook geïnspireerd voelen om sneller nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met andere woorden: artistiek bezig zijn in een vrije omgeving vergroot hun zelfvertrouwen.

Buiten dat het educatief verrijkend is, focussen we vooral op dat ieder kind zich amuseert en een fantastisch dagje beleeft

Wij voorzien schorten, dus je moet geen zorgen maken

Bovendien is de artistieke ervaring tijdens een feestelijk moment, een moment waarin je als kind vrij bent en absoluut niets moet. Waardoor er bij de kinderen een positieve herinnering ontstaat en de interesse groter wordt om zich verder creatief te ontwikkelen. Buiten een dagje plezier maken zijn onze kinderfeestjes dan ook educatief verrijkend. Natuurlijk focussen we op dat ieder kind zich amuseert en een fantastisch dagje beleeft. Vooral jouw kind. Die is die dag bij ons Prinses of Piratenkoning en wordt extra in de watten gelegd.

Bij ons is niets goed of fout, kinderen ervaren een volledige vrijheid van expressie

Lien Opgenhaffen

— mama van twee jongens

Mijn jongens komen sowieso terug. Ze vonden hun feest enorm fijn! Dank je wel voor alles, Nena.

FORMULE

Schilderen op doek 

DUUR : 1,5 à 2 UUR

Schilderen op doek aan een echte schildersezel? Dat kan bij ons!

Zo leren de kids wat het is om een echt schilderij te maken en boost het hun zelfvertrouwen.


Het onderwerp? Dat kies je helemaal zelf! Dat kan een kunstenaar zijn of bepaald thema waar jouw oogappel op dat moment zot van is, wij passen ons graag aan! :) 


Geen inspiratie? Maak je geen zorgen wij hebben tal van leuke ideëen en voorbeelden.  Contacteer ons en we zoeken samen een leuk en passend thema voor jouw verjaardag. 


inbegrepen

✅ professionele begeleiding

✅ introductie thema / kunstenaar

✅ 1 schildersdoek per kind 

✅ alle schildermateriaal


€ 25 

per kind 

MIN: 8 KIDS

MAX 12 KIDS

4 (7)
1 (9)
Artistieke Kinderfeestje - Schilderen op doek 2 - WhosAfraid.be
20201222_132544
2 (10)
5 (6)
3 (8)
8 (3)
7 (6)
6 (5)

BOEK HIER EEN ARTISTIEK VERJAARDAGSFEESTJE: